За нас

banner

Офис-счетоводство


Ние, екипът от счетоводители на“БАЛАНС КОНСУЛТ“  в гр. Пазарджик, сме група от силно мотивирани специалисти, с  икономическо образование, опит и стаж в сферата на счетоводните услуги и консултации. Огромната част от усилията ни са насочени именно към намирането на общ език с всеки един от нашите клиенти, вярвайки, че това е ключът към наистина успешното бизнес партньорство. Стараем се винаги да бъдем гъвкави спрямо изискванията и очакванията на нашите клиенти, като предоставяме иновативни и качествени счетоводни  услуги на цени, изцяло съобразени с техните възможности. А наши клиенти са както стари, утвърдени в своите браншове имена от цялата страна, така и съвсем нови фирми, търсещи своето място на българския и на световния пазар.

В нашата интернет страница можете да откриете, както повече информация относно продуктите и услугите, които предлагаме, така и винаги актуални новини от областта на финансите и счетоводството.Ние Ви гарантираме, че като наш клиент Вие ще получите специално отношение, като към всеки Ваш проблем ние ще подхождаме с нужното внимание и разбиране.

Счетоводното обслужване на Вашата фирма ще бъде поверено на екип от отлични специалисти, готови да откликнат на всяка Ваша нужда. Гарантираме Ви и напълно адекватни с пазарната обстановка цени на счетоводните услуги,каквито, вярваме, няма да откриете на друго място. Предлагаме и специални условия за счетоводно обслужване на стартиращи бизнеси и онлайн магазини. Не  чакайте повече, свържете се с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.